De ce noi?

Școala Gimnazială ”Pia Brătianu” oferă elevilor săi condițiile propice pentru o educație excelentă.

Școala noastră vine în ajutorul tinerilor cu o largă ofertă educațională care răspunde intereselor și cerințelor părinților și elevilor. Interesul școlii este promovarea excelenței prin educație, dezvoltarea capacităţii de adaptare şi orientare a elevilor astfel încât fiecare absolvent să devină capabil de adaptare la cerințele liceelor europene.

Școala noastră pune la dispoziția elevilor numeroase săli pentru a le oferi o educație aleasă, în care copiii să învețe și totodată să se recreeze. Laboratorul de informatică, laboratorul de limbi străine, de muzică și cabinetul metodic de Limba și Literatură Română ajută elevul să își dezvolte cunoștiințele legate de cea mai nouă tehnologie, să ia contact cu muzica, dar și să învețe să stăpânească cu încredere atât limba maternă, cât și cel puțin două limbi străine.
După o dimineață plină de informații noi și utile, cei mici profită din plin de relaxarea bine meritată prin activități recreative ca ”mâini îndemânatice” unde învață să confecționeze origami, desen sau prin alte mici joculețe. De asemenea, școala pune la dispoziția elevului amfiteatrul, sala unde micuții se adună pentru vizionarea programelor cultural-educative, desenelor animate sau filmelor pentru copii.

Laborator de limbi străine

Școala Gimnazială ”Pia Brătianu” oferă elevilor cursuri opționale de limbi străine. Scopul cursurilor de limbi străine este acumularea cunoștiințelor și dezvoltarea abilităților lingvistice ale elevilor

 Elevii utilizează platforma Edmodo, se loghează și accesează link-urile trimise de profesor. Link-urile sunt de la diverse site-uri de învățare a limbii germane (DeutschLern.netLearningApps.orggoethe.de etc). 

 

Platforma edmodo dispune de statistici referitoare la activitatea elevilor fiind monitorizați de către profesor atât în timpul orelor de curs în laborator, cât și în afara orelor.

 

Laborator de informatică

Cu ajutorul laboratorului de informatica, Școala ”Pia Brătianu” promovează un sistem educațional modern și flexibil care ajută elevul în formarea unor competențe de a lucra cu echipamente tehnologice moderne.
Laboratorul de informatică reprezintă soluția dotată cu calculatoare legate în rețea în care elevii se familiarizează cu aplicațiile informatice relevante în domeniul lor de studii. Laboratorul conține atât calculator pentru profesor, cât și pentru elevi.


 Clasa de Muzica

 

Cabinet de logopedie

 

Cabinet de asistenta psihopedagogica

 

Cabinet medical

 

Biblioteca