Informatii pentru parinti

Informatii pentru parinti

SCOALA GIMNAZIALA “PIA BRATIANU”

STR. PETOFI SANDOR, NR.14-16, SECTOR 1, BUCURESTI
TELEFON / FAX: 021.222.65.90.

Clase pregatitoare

Nr. Clase pregatitoare alocate2
Nr. Locuri50
  • Cursurile celor 2 clase pregătitoare aprobate se vor desfăşura, în anul şcolar 2018-2019, în incinta Şcolii Gimnaziale “Pia Brătianu”. În situația în care numărul de clase va fi mai mare decât cel aprobat la această dată, elevii claselor pregătitoare vor învăţa în două schimburi sau într-un alt spaţiu identificat de Primăria Sector 1, în colaborare cu I.S.M.B.

 

  • Şcoala propune program prelungit – semiinternat pentru copii, care presupune masa de prânz şi supravegherea copiilor de către un pedagog şcolar, în intervalul orar 11.45-17.00.

 

  • Informăm părinţii că aplicația informatică prin care se face validarea nu permite înscrierea copilului la mai multe unități de învățământ. În cazul în care aplicația informatică semnalează că pentru copilul respectiv a mai fost depusă o cerere de înscriere la altă unitate de învățământ, înscrisă în baza de date, întrucât a fost validată, dosarul de înscriere nu va mai fi acceptat și rămâne valabilă opțiunea deja asumată pentru altă unitate de învățământ (extras din Metodologie).

 

Comments are closed.