Project Description

Școala Gimnazială „Pia Brătianu”

Adresa Telefon/ Fax
Str. Petofi Sandor nr. 14-16, sector 1, București 021.222.65.90
Nr. Clase Pregătitoare alocate 6
Nr. Locuri 150

Clasa pregătitoare

Cursuri Cursurile celor 6 clase pregătitoare aprobate se vor desfăşura în incinta Şcolii Gimnaziale “Pia Brătianu” în două schimburi. Programul celor două schimburi este: schimbul I: 8-10.45, iar schimbul al II-lea 11.15-14, fiecare clasă urmând să desfășoare cursurile alternativ, atât în schimbul I cât și în schimbul al II-lea, un număr egal de săptămâni. Aceste clase, preconizăm la această dată şi în aceste condiţii de spaţiu, vor învăța în aceeași formulă de 2 schimburi și în anii școlari viitori.
Semiinternat Şcoala propune program prelungit – semiinternat pentru copii, care presupune masa de prânz şi supravegherea copiilor de către un pedagog şcolar, în intervalul orar 11.45-17.00.
Telverde Comisia municipiului Bucureşti asigură instituirea şi funcţionarea unui telverde: 0 800 816 021, care va funcţiona pana la data de 19.04.2020, la care părinţii şi alte persoane interesate pot obţine, gratuit, informaţii referitoare la înscrierea copiilor in invatamantul primar.
Aplicație înscriere Informăm părinţii că aplicația informatică prin care se face validarea nu permite înscrierea copilului la mai multe unități de învățământ. În cazul în care aplicația informatică semnalează că pentru copilul respectiv a mai fost depusă o cerere de înscriere la altă unitate de învățământ, înscrisă în baza de date, întrucât a fost validată, dosarul de înscriere nu va mai fi acceptat și rămâne valabilă opțiunea deja asumată pentru altă unitate de învățământ (extras din Metodologie).
Descarcă document PDF