Project Description

Școala Gimnazială „Pia Brătianu”

Adresa Telefon/ Fax
Str. Petofi Sandor nr. 14-16, sector 1, București 021.222.65.90
Nr. Clase Pregătitoare alocate 6
Nr. Locuri 150

Clasa pregătitoare

Cursuri Cursurile celor 6 clase pregătitoare aprobate se vor desfăşura în incinta Şcolii Gimnaziale “Pia Brătianu” în două schimburi, dacă Primăria Capitalei sau Primăria Sectoului 1 nu vor găsi o altă locație.
Program Programul celor două schimburi este: schimbul I: 8-10.45, iar schimbul al II-lea 11.15-14, fiecare clasă urmând să desfăsoare cursurile alternativ, atât în schimbul I cât și în schimbul al II-lea, un număr egal de săptămâni.
Aceste clase vor învăța în aceeași formulă de 2 schimburi și în anii școlari viitori, datorită lipsei de spațiu din școală.
Semiinternat Şcoala propune program prelungit – semiinternat pentru copii, care presupune masa de prânz şi supravegherea copiilor de către un pedagog şcolar, în intervalul orar 11.45-17.00.
Aplicație înscriere Informăm părinţii că aplicația informatică prin care se face validarea nu permite înscrierea copilului la mai multe unități de învățământ. În cazul în care aplicația informatică semnalează că pentru copilul respectiv a mai fost depusă o cerere de înscriere la altă unitate de învățământ, înscrisă în baza de date, întrucât a fost validată, dosarul de înscriere nu va mai fi acceptat și rămâne valabilă opțiunea deja asumată pentru altă unitate de învățământ (extras din Metodologie).