Bun venit la Pia Brătianu   Click to listen highlighted text! Bun venit la Pia Brătianu
Deutsch.info2019-04-08T16:18:20+03:00

Deutsch.info

Ați dori să vă perfecționați în profesia dumneavoastră?2019-04-08T14:47:18+03:00

Deutsch.info va avea în plus patru cursuri care sunt concepute special pentru anumite grupuri profesionale. Vor exista un nou dicționar și exerciții de vocabular și gramatică în domeniul asistenței medicale, profesiilor tehnice si artizanale, precum și în domeniul IT si al computerelor. De asemenea, vor fi tratate domeniile turism, gastronomie si ospitaltate. Și in acest caz conținutul va fi gratuit și disponibil în 19 limbi. Online din septembrie 2021!

www.deutsch.info/beruf

Copilul dumneavoastră dorește să aibă și posibilitatea de a învăța limba germană de acasă?2019-04-08T14:46:39+03:00

Pentru a vă pregăti în mod optim copilul pentru scoală și pentru a-l susține în primii ani, platforma deutsch.info va oferi în curând și materiale în opt limbi, în special pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 si 8 ani, sub forma unei aplicații care să faciliteze trecerea de la grădiniță la școală! Aplicația este concepută ca un instrument motivant pentru a ajuta copiii să debuteze în călătoria lor timpurie în învățarea limbii germane. Prin intermediul jocurilor si videoclipurilor, copilul își va putea îmbunătăți fără dificultate de acasă cunoștințele de limba germană în timp ce se familiarizează si cu noile tehnologii. Desigur, materialele pentru educatori si profesori vor fi de asemenea la dispoziția utilizatorilor. Disponibil din septembrie 2021!

www.deutsch.info/kids

Sunteți în cautare de materiale creative gratuite pentru DaF si DaZ pentru orele de limba germană?2019-04-08T14:46:05+03:00

Platforma de învățare a limbii germane deutsch.info disponibilă în 19 limbi oferă instantaneu material de predare gratuit prin intermediul cursurilor online disponibile însoțite de fișe de lucru, exerciții, dialoguri precum și instrucțiuni metodice auxiliare concepute special pentru a fi folosite atât în cadrul orelor de limba germană ca limbă străină (DaF) cât și a orelor de limba germană ca limbă secundară (DaZ)!

www.deutsch.info/lehrer

Ce este platforma online deutsch.info?2019-04-08T14:18:10+03:00

Platforma online deutsch.info este dedicată limbii germane și importanței crescânde a acesteia în context european și internațional. Piata muncii din Germania și Austria este atractivă pentru partenerii de afaceri din alte țări și deschisă pentru forța de muncă nouă, calificată, ceea ce explică interesul sporit pentru învățarea limbii germane.

Grupul țintă al site-ului deutsch.info îl reprezintă persoanele motivate pentru a învăța limba germană, interesate de limba, cultura și societatea germană. Site-ul se adresează în egală măsură persoanelor angajate cu cele mai diferite calificări, studentilor care intenționează să studieze în Germania sau Austria sau care locuiesc deja acolo, precum și tuturor persoanelor care au nevoie de limba germană în profesia lor, elevilor, turiștilor sau locuitorilor de la graniță. Oferta deutsch.info este gratuită și disponibilă in 19 limbi!

www.deutsch.info/de

kids.deutsch.info

Un portal pentru învățarea limbii germane într-un mod distractiv

4 țări participante : Austria, Slovenia, Germania, România

Portalul kids.deutsch.info va fi creat ca un instrument educațional și motivational care sa îi ajute pe copii să înceapă călătoria în învățarea limbii germane. În plus va fi un adevarat centru de resurse pentru profesori și educatori, cu module cu materiale didactice de utilizat în sălile de clasă.

Obiectivele proiectului:

I. Dezvoltarea unui număr de 4 produse intelectuale

  1. Module educaționale pentru învațarea limbii germane în grădinițe și școli
  2. Materiale video si animație
  3. Ilustrații, jocuri și material audio
  4. Portalul kids.deutsch.info

II. Dezvoltarea competențelor cheie in domeniile Stiințe, Tehnologia Informațiilor, cunoștinte culturale în general.

III. Dezvoltarea competențelor de comunicare în limba maternă, precum și în limba germană.

În ceea ce privește impactul proiectului, ne așteptăm ca profesorii să dobândească abilități noi pentru predarea limbilor straine prin implementarea CALL(computer-assisted language learning) la clasa, iar elevii să arate un interes crescut pentru învățarea limbii germane prin aplicarea CALL, deoarece utilizarea tehnologiei este interesantă și motivantă.

Deutsch.info

Site-ul educațional al anului 2015

Deutsch info a fost ales site-ul educațional al anului 2015, secțiunea Bildung/educatie> Beste Website, http://websitedesjahres.de/

Site-ul este foarte apreciat de către elevii şcolii noastre, clasele 5-8 utilizând cu precădere site-ul. Pe baza unui cont pot accesa platforma gratuit și pot lucra de la nivelul A1 la B1.
deutsch.info reprezintă o platformă online pentru însușirea limbii germane care utilizează instrumente moderne didactice și, în același timp, oferă informații practice despre viața și lucrul în Germania și Austria. – http://deutsch.info/de/
Acesta a fost tradus în română de către profesorul Adrian Mihiotis.

Mit eurer Hilfe haben wir es geschafft!
deutsch.info ist zur “Besten Website des Jahres 2015” in der Kategorie Karriere und Bildung gekürt worden.
Danke an alle, die für uns abgestimmt haben und natürlich an alle, die unsere Seite nutzen.

Go to Top
Click to listen highlighted text!