Bursa Crăciunului! 
24 de burse, 24 de copii, 24 decembrie

Asociația Părinților Școlii Gimnaziale Pia Brătianu, în colaborare cu Clubul Campionilor, oferă 24 de burse de participare la cursul Învățare Eficientă, care se va desfășura pentru prima dată în școala noastră în intervalul ianuarie-mai 2019.

Învățare Eficientă este un curs inedit de dezvoltare personală pentru copii, ce se adresează tuturor elevilor din clasele I-IV, și are ca obiective: îmbunătățirea atenției și a concentrării, îmbunătățirea stilului de lucru, creșterea toleranței la frustrare, gestionarea corectă și accelerarea ritmului de lucru, depășirea blocajelor, dezvoltarea spontaneității în gândire și creșterea încrederii în sine. În plus, abilitatea de a învăța eficient este una dintre principalele abilități necesare pe parcursul întregii vieți.

Printre activitățile ce vor avea loc în cadrul cursului mentionam: jocuri și exerciții de atenție și concentrare, exerciții de logică și gândire laterală, jocuri de comunicare, de intuiție, de dezvoltare a creativității, desene mandale și jocuri interactive. Marian Cernăuțeanu, trainerul cursului, are experiență de peste 6 ani în susținerea de astfel de programe pentru copii, fiind, de-a lungul timpului, trainer în cadrul Centrului Gifted Education pentru copii supradotați și a Complexului Educațional Lauder-Reut. Mai multe despre el, puteți citi aici:
https://clubul-campionilor.webnode.ro/despre-noi/

Cursul ”Învățare eficientă” va fi structurat pe 10 întâlniri și se va desfășura o dată pe săptămână, în intervalul orar 12:00-13:00. Pentru acest curs sunt alocate 24 locuri, împărțite în 2 grupe – o grupă cu 12 elevi din clasele a-I-a și a-II-a, respectiv o grupa de 12 elevi din clasele a-III-a și a-IV-a.La sfârșitul cursului, fiecare părinte va primi feedback individual pentru parcursul copilului său în cadrul acestui curs.

Înscrierile la acest curs se fac prin completarea formularului, accesând link-ul de mai jos, sau butonul “Inscrie-te” din pagina de Facebook:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdjbGLtUMqGHYBpA…/viewform…

Atenție! Copiii înscriși trebuie să fie elevi în clasele I-IV la Școala Gimnazială Pia Brătianu.

Regulamentul proiectului poate fi regăsit în cadrul paginii de Facebook a Asociației:
https://www.facebook.com/asociatiaparintilorscoalapiabrati…/

Data limită de înscriere este 21 decembrie, ora 12:00 (la prânz). Rezultatele vor fi comunicate in Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie, ora 12:00 (la prânz). Extragerea celor 24 de bursieri, care vor beneficia gratuit de acest curs, se va face printr-un sistem aleator de tip random.

Mai multe informații despre cursul învățare eficientă puteți găsi accesând link-ul următor: www.clubul-campionilor.webnode.ro

Mult succes tuturor!